AKTUELNO

Ovaj meč će sigurno ostati upamćen.

Lejkersi su kao gosti savladali Atlantu (107:99), za koju nije igrao povređeni srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, a meč će se pamtiti po izbacivanje nekoliko gledalaca iz dvorane zbog svađe sa Lebronom Džejmsom.

Najratobornije su bile dve plavuše, koje je policija u civilu, sa njihovim muškim pratiocima, morala da udalji iz hale.

Jedna od izbačenih navijačica se video-snimkom punim psovki obratila javnosti i objasnila kako je "samo stala u odbranu svog muža" i "onom go,,, od Lebrona rekla da ne sme da se tako obraća njenom suprugu.

Džejms je posle meča ovako prokomentarisao sporni događaj.

- Ja jesam srećan što se navijači polako vraćaju na tribine. Nedostajala mi je ta interakcija s njima, potrebno mi je to, svima nama koji igramo košarku potreban je odnos s publikom. A i ne mislim baš da su ove osobe morale da budu izbačene. Najpre su se posvađala dva odrasla čoveka. On je nešto rekao meni, ja njemu, a onda su se još neki ljudi u to umešali i rekli šta su hteli. Mislim da možda i nisu morali da ih izbace iz dvorane, ali mora biti da su popili malo. Možda jesu... I, može biti da bi nastavili s takvim ponašanjem, a onda utakmica više ne bi bila utakmica, pa su sudije uradile šta su morale da urade - rekao je Džejms.

#Lebron Džejms