AKTUELNO

Snimak gde Predrag Danilović u naletu emocija peva navijače pesme Partizana preplavio je društvene mreže. Navijači Zvezde su ogorčeni, pristalice Partizana podržavaju viđeno...

U majici srpskog saveza i društvu Ane Joković, prvi čovek srpske košarke pevao je klubu iz koga je potekao i gde je ostavio neizbrisiv trag.

Činjenica je da funkcija predsednika Košarkaškog saveza Srbije nosi sa sobom obavezu da se klupska opredeljenja ostave po strani. Ovoga puta Danilović je, u opuštenoj atmosferi, dao sebi oduška da zapeva nešto što definitivno nije trebalo se pojavi u javnosti. Crveno-beli deo Srbije revoltiran je viđenim i već su počeli komentari kako navijač crno-belih može da vodi srpsku košarku.

Međutim, utisak je da srpska košarka ima mnogo većih problema od toga šta peva Danilović. Kurir je nedavno pokušao da dođe do predsednika KSS i dobije odgovore na brojna pitanje, ali dobili smo odgovor "možda drugi put".

Predrag Danilović dobio je nedavno novi mandat na čelu prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Predstavnici medija, nažalost, nisu dobili priliku da pitaju legendarnog asa za stavove u brojnim gorućim temema.

#Predrag Danilović