AKTUELNO

U jednoj poznatoj vinariji organizovano veselje, a Kurir vam donosi šta se sve dešavalo na svadbi zvezde NBA lige.

Kao grom iz vedra neba u subotu je odjeknula vest - oženio se Nikola Jokić! Srpski košarkaš u subotu se zakleo na večnu ljubav Nataliji Maćešić, sa kojom je u vezi od davne 2013. godine.

Kurir vam donosi sve detalje svadbe godine! Naš izvor, odlično upućen u celu priču, otkriva kako je došlo do svadbe "preko noći".

Foto: Instagram.com/skokomarko

- Veoma mali broj ljudi je uopšte znao za svadbu. Nikola i Natalija su želeli da sve prođe potpuno izolovano od strane medija, pa su zato od svih konobara i muzičara zahtevali da potpišu ugovore po kojima neće koristiti telefone, praviti fotografije, niti iznositi detalje sa svadbe u javnosti. Kazna za kršenje toga su milionske - priča sagovornik Kurira.

Uspeli smo da saznamo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata jedne poznate vinarije gde se organizovala proslava.

Prvi ples uz "Ringišpil"

Mladenci su u svečanu salu ušli uz pesmu "Ringišpil" od Đoleta Balaševića. To je njihova omiljena pesma i upravo su uz nju odigrali svoj prvi ples. Zavidno umeće pokazao je srpski as i plesnom podijumu.

- Nikola je dovodio atmosferu do usijanja! Uživao je u svakom momentu svadbe, peo se na sto, kitio stalno muzičare i uživao u muzici koja je bila isključivo Natalijin i njegov izbor. To su bili pravi, izvorni narodnjaci, prednjačile su pesme Tozovca i Miroslava Ilića. Igralo se često i kolo, a sve po taktovima poznatog harmonikaša Ace Sofronijevića - navodi sagovornik Kurira. Tek nekoliko desetina gostiju dobilo je pozivnicu.

Foto: Instagram.com/skokomarko

- Samo najuža rodbina i prijatelji su bili tu. Zbog korone i svih mera države, mladenci nisu mogli da pozovu sve koje su planirali, međutim, biće i narednih dana proslava baš za one koji nisu bili tu na svadbi. Veselje će da potraje još dve nedelje.

Ameri: Džokeru, gde su ti saigrači?

Američki mediji u bili su isto tako iznenađeni vestima iz Srbije o svadbi Jokića. U prvi plan su stavili činjenjicu da nijedan njegov saigrač nije bio u Somboru. Kako Kurir saznaje, Nikola će organizovati proslavu i u SAD, baš sa saigrače i trenera u Denveru.

#Nikola Jokić

#svadba