AKTUELNO

Evroliga je donela odluku.

Sve utakmice koje su bile odlagane u Evroligi i Evrokupu, a do sada nisu bile registrovane rezultatom 20:0 biće odigrane!

Ovo je izuzetno važna vest za Crvenu zvezdu, koja prošle sedmice nije otputovala u Francusku na meč 4. kola Evrolige protiv Asvela.

Francuskom predstavniku je su bili odloženi mečevi 3. i 4. kola Evrolige protiv Panatinaikosa i Zvezde, a umesto da budu registrovani 0-20 za gostujuće timove iz Grčke i Srbije, sada je doneta ova odluka.

Razlog za to je što je Evroliga u međuvremena donela odluku o promeni pravila po pitanju automatskog registrovanja pobednika, kako bi sprečila da veliki broj mečeva ove sezone i ne bude odigran.

Ovo znači da će Zvezda gostovati Asvelu u meču 4. kola Evrolige, samo još uvek nije poznato kada.

Najnovija odluka Evrolige odnosi se na četiri meča Evrolige i tri meča Evrokupa.

Pored Asvelovih mečeva sa PAO i Zvezdom, Zenitova gostovanja u Španiji će se takođe odigrati u nekom narednom periodu - protiv Baskonije u 3. i Valensije u 4. kolu.

Što se tiče Evrokupa, Cedevita će ipak ugostiti Bursaspor (2. kolo), Rejer će ugostiti Burž (3. kolo), dok će Burž potom ugostiti Uniks (4. kolo). Burž, inače francuski predstavnik, nalazi se u grupi Evrokupa sa Partizanom.

#Evrokup

#Evroliga

#KK Crvena zvezda