AKTUELNO

Doskorašnji igrač Zvezde doživeo je srčani udar posle treninga.

Tužna vest o smrti doskorašnjeg košarkaša Zvezde Majkla Odža potresla je Srbiju. Američki centar nigerijskog porekla preminuo je posle treninga na stadionu Partizana, gde je imao individualni trening.

Odžo je doživeo infarkt, Hitna pomoć je brzo došla na teren, ali ni reanimacija nije pomogla, pošto je izdahnuo na putu ka bolnici.

Odžo je nastradao u košarkaškoj sali u Humskoj u kojoj je imao trening. Kako kažu očevici, samo se naslonio na zid sale ispod koša i pao na zemlju.

Kako Telegraf.rs piše, Odžo je nedavno preležao i koronavirus, pa ostaje pitanje da li je on možda ostavio posledice po njegovo srce i izazvalo komplikacije posle treninga.

Foto: Printscreen YouTube

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta. Reanimirala je Odža, ali nakon reanimacije je on izdahnuo na putu ka bolnici i doktori su samo mogli da konstatuju smrt ovog dobroćudnog diva.

Na licu mesta se saznaje da je Odžo imao potvrdu da je zdrav i da može da trenira. Nažalost, ispostavilo se da je 7. avgusta imao svoj poslednji trening u životu.

Osim što je ova vest rastužila mnoge njegove saigrače i rivale, kao i navijače u Srbiji, ne samo Zvezdine, već i sve ljubitelje sporta, pošto je Odžo uvek bio korektan u derbijima i bio je pravi dobroćudni div, a voleo je i našu zemlju.

Zbog njega su se osim Zvezde, oglasili i fudbalski i košarkaški klub Partizan, orostivši se od njega uz emotivne reči.

Verovatno mu je zbog toga i ustupljen stadion večitog rivala da može individualno da trenira. Nažalost, niko nije ni slutio da će danas odraditi svoj poslednji trening u životu.

#KK Crvena zvezda

#Košarkaš

#Majkl Odžo