AKTUELNO

Deset dana nakon tragedije, porodica je napokon dobila tela svojih voljenih.

Porodica Brajant je, konačno, preuzela tela Kobija i Đijane koji su 26. januara stradali u helihopterskoj nesreći, prenose američki mediji. Kobijeva supruga Vanesa odlučiće da li će sahrana legendarnog košarkaša biti masovni događaj ili intimna ceremonija u krugu porodice i prijatelja.

Foto: Tanjug AP/Mark Blinch/The Canadian Press via AP

Brajant za života nije mogao ni da sanja koju će žalost i tugu izazvati njegov odlazak na večni počinak. Svih ovih dana od njegove pogibije do danas fanovi sa svih strana sveta u Los Anđelesu održavaju uspomenu na njega, pale sveće, donose cveće i suvenire, iscrtavaju murale i pišu mu grafite. Gospođa Brajant je tražila od uprave “Stejples centra” da joj predaju sve ono što su fanovi ispred dvorane ostavljali u znak sećanja na legendu Lejkersa.

Foto: Tanjug AP/Michael Owen Baker

- Vanesa nam je javila da bi njena porodica želela da ima te stvari. Označićemo svaki od predmeta, majice, pisma, košarkaške lopte, plišane igračke... Sve ćemo staviti u posebne kontejnere i isporučiti porodici - rekla je Li Zeidman, predsednica uprave "Stejples centra" za „Los Anđeles Tajms”.

#Kobi Brajant

#Sahrana

'