AKTUELNO

Neposredno pre nego što je poleteo helokopterom na kobnom letu, Kobi Brajant je poslao poruku Šarifu O'Nilu, sinu legendarnog Šakila O'Nila.

Bila je to poslednja poruka proslavljenog košarkaša koji je stradao u stravičnoj nesreći, zajedno sa 13-godišnjem ćerkom Đianom i još sedmoro ljudi.

Naslednik čuvenog Šakila objavio je na Instagramu prepisku sa Brajantom.

"Familijo, kako si?", upitao je Kobi Šarifa u 8 i 19 sati u nedelju.

Očigledno je mladić je malo duže spavao, pa je odgovorio tek u 10 i 58, kada je Brajant već bio mrtav.

"Kako se držiš?", glasilo je pitanje na koje Šarif nikada neće dobiti odgovor.

Helikopter sa Brajantom je poleteo u 9.06 i nedugo zatim se srušio, pet minuta pre očekivanog sletanja u košarkašku akademiju gde je poveo ćerku i njene saigračice.

Šarif i Kobi su imali poseban odnos, jer je Brajant ćesto očinski savetovao mladog O'Nila u teškim životnim situacijama. Zato se Šarif još jednom zahvalio Brajantu.

"Ova prva fotografija su naše poruke od JUTROS. Da samo nisam spavao, da sam samo mogao da pričam sa tobom... Ne mogu sada trezveno ni da razmišljam. Mnogo mi je drago što smo se zbližili ovih godina, ne zbog toga što si mi bio sjajan ujak, već i trener i mentor. Volim te, čoveče. Hvala ti za sve što si uradio... za ovaj grad, za svet košarke, a i za mene. Neću te izneveriti. Uvek si računao na mene i podizao me. Volim te", napisao je Šarif.

#Kobi Brajant

#Poruka

'