AKTUELNO

Košarkaški klub Partizan će utakmice protiv Zadra i Darušafake, zbog zauzetosti Beogradske arene, igrati u hali "Aleksandar Nikolić", a prodaja ulaznica ze te mečeve počinje u sredu, saopštili su crno-beli.

Crno-beli će 25. januara dočekati Zadar u ABA ligi, dok će četiri dana kasnije ugostiti Darušafaku u Top 16 fazi Evrokupa.

Kako je naveo Partizan u današnjem saopštenju, prodaja pojedinačnih ulaznica za obe utakmice počinje u sredu, a zbog velikog broja pretplatnih karata u prodaji će biti ograničeni kontigent ulaznica za tribine i parter.

Cena ulaznica za tribine za meč protiv Zadra je 300, a za parter 500 dinara, dok će navijači crno-belih za utakmicu protiv Darušafake morati da odvoje 900, odnosno 1.500 dinara.

Partizan je naveo da će polovina prihoda od prodaje ulaznica za meč protiv Zadra biti usmerena Fondaciji "Svi za Kosmet", kao pomoć Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Ulaznice za oba meča će se prodavati u Tiketlajnu na Novom Beogradu, kao i na dan utakmica na blagajnama hale "Aleksandar Nikolić".

Partizan je apelovao na svoje navijače da poštuju propise Evorlige i ABA lige u vezi sa organizacijom utakmice i ponašanjem na tribinama. Zabranjeno je sedenje na stepenicama kako bi svi prolazi bili prohodni i kažnjivo je neprimereno skandiranje, isticanje parola ili simbola koji na bilo koji način podstiču na netrpeljivost. Takođe, zabranjeno je i ubacivanje bilo kakvih predmeta u teren i korišćenje pirotehničkih sredstava.

Partizan je naveo da je ove godine plaćao visoke kazne i da taj novac klub može uložiti u korisnije svrhe.

#KK Partizan

'