AKTUELNO

Ovo su svi dugo čekali.

Srpski reprezentativac i igrač Crvene zvezde Ognjen Kuzmić napokon je kod kuće gde uživa sa porodicom. Nakon teške nesreće, on je lečenje nastavio kod kuće i to samo dve nedelje nakon udesa.

Cela košarkaška javnost, ali i cela Srbija, strahovali su za život Ognjena Kuzmića koji je zadobio izuzetno teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Republici Srpskoj. Tada niko nije mogao ni da pretpostavi da će povratnik u Zvezdu već sada biti gotovo potpuno oporavljen i kod svoje kuće.

View this post on Instagram

🙏🙏🙏🤗🤗🤗😍😍😍

A post shared by Crveno-Bela ljubav (@zvezdajetimstosevolisrcemsvim) on

Najnovija fotografija sa Kuzmićevog Instagram profila dokazuje nam upravo da se košarkaš odlično oseća i da vodi normalan život bez ikakvih posledica. On uživa u svom domu sa svojom dečicom, ali i sa suprugom sa kojom je juče proslavio treću godišnjicu.

Foto: Printscreen Instagram/ognjenkuzmic1

Teško da je bilo ko mogao da pretpostavi da će se košarkaš ovako brzo oporaviti, budući da je do pre deset dana ležao u komi. Od vidljivih povreda ostale su samo neke ogrebotine, a čak mu i lice deluje oporavljeno.

Lepe vesti stižu i iz Republike Srpske, gde se Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić, koji je bio sa njim u „poršeu“, takođe nalazi kod kuće, gde je nastavio lečenje.

#Ognjen Kuzmić

'