AKTUELNO

Reprezentativac zadobio ozbiljne povrede i u toku je hitan transport za Beograd.

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen jutros u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima. Kuzmić je povređen kada su se sudarili automobili “porše’ i” BMW “.

Kako javlja banjalučki novinar Zoran Šarenac, Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gronju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, košarkaš nema hematome na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevale su pomenuti transport u Urgentni centar u Beogradu.

Reprezentativac Srbije nalazio se u “poršeu”, a u nastavku vam donosimo uznemirujuće fotografije potpuno smrskanog automobila u kojem se nalazio, ali i BMW-a koji je završio van puta.

Foto: prijedordanas.com

Foto: prijedordanas.com

Foto: prijedordanas.com

Foto: prijedordanas.com

Foto: prijedordanas.com

Podsetimo, iz KK Crvena zvezda oglasili su se saopštenjem, ističući da više neće biti izjava:

- KK Crvena zvezda sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magsitralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Pročitajte još: SAZNAJEMO: Kuzmića HITNO PREBACUJU ZA BEOGRAD! zadobio teške povrede glave i grudnog koša

#Nesreća

'