AKTUELNO

Bogdan Obradović, teniski stručnjak i narodni poslanik, rekao je za Pink kako je u odnosu na period kada je počela pandemija u svetu i epidemija u Srbiji, novi tipo koronavieusa pokazao pravo lice.

- Ja mislim da je korona pokazala, nažalost, ono pravo lice. Mnogi od nas sada, za razliku od početka epidemije u Srbiji, znaju nekoga iz šireg ili užeg kruga poznanika koji su se zarazili ili podlegli bolesti - kaže Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukazao je na to kako su neki izgubili i svoje najmilije.

- Ono što treba svi da radimo jeste da poštujemo mere i da se čuvamo. Opet imamo svetlo na kraju tunela. Počinje da se priča i o vakcini i zaista se nadam da će čitav aplaneta moći uskoro da odahne - navodi Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar dnevnog lista “Alo” Veljko Nestorović rekao je ta Pink kako je drugi pik koronavirusa svom težinom pogodio Srbiju.

- Ja ne znam kako neko može da misli da ovaj virus ne postoji. Čuveni slučaj je bio u Teksasu gde je na samrti mladi student, koji je bio na tim korona žurkama izgovorio da je mislio da je sve ovo sa koronom bila izmišljotina - rekao je Nestorović dodavši kako se pokazalo da je ovaj novi tip koronavirusa zapravo vrlo ozbiljan.

#Novo jutro