AKTUELNO

Korona virus je uglavnom poguban za starije, ali može ozbiljno da namuči i one u "najboljim godinama" i odlične fizičke spreme, kakav je slučaj sa Paulom Dibalom.

Argentinski reprezentativac je otkrio da je zaražen virusom Covid-19 kao i njegova devojka, ali i posledice kakve nema veliki broj ljudi.

U razgovoru za klupski sajt je Dibala poručio kako nije mogao da diše, a ni da se kreće.

Foto: Tanjug AP

- Osećam se bolje, mnogo bolje pošto sam nekoliko dana imao baš jake simptome. Danas se osećam daleko bolje i bez ikakvih simptoma sam. Sada mogu više da se krećem, probaću i da treniram. Kad sam to pokušavao u danima kada sam bolovao, vrlo brzo sam počinjao da osećam teskobu i nisam mogao da dišem, nisam mogao ništa da radim. Posle otprilike pet minuta osećao sam umor u celom telu i telo mi je bilo teško. Mišići su me boleli i morao sam da prestanem. Na svu sreću, oboje i devojka i ja smo sada bolje - prepričava Dibala.

Foto: Tanjug AP/Thein Zaw

Argentinski mediji spekulišu kako je u velike probleme zbog korona virusa upao Dibalin brat Gustavo koji nije zaražen, već je prekršio mere obavezne izolacije zbog čega je predmet istrage. Navodno, neko iz komšiluka ga je prijavio kako krši pravila tek nakon dva dana samoizolacije.

#Paulo Dibala

#koronavirus

'