AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas policijske službenike na aerodromu ''Nikola Tesla'' i izjavio da policija primenjuje sve mere bezbednosti iz svoje nadležnosti u vezi korona virusa.

Stefanović je rekao da se primenjuju sve mere bezbednosti kako bi se zaštitili životi pripadnika policije i očuvalo njihovo zdravlje i dodao da pripadnici granične policije na beogradskom aerodromu, zajedno sa pripadnicima drugih službi, štite Srbiju i sigurnost naših građana.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

''Policijski službenici pokazuju potpunu odgovornost i ozbiljnost u trenutnoj situaciji. Hvala ljudima koji su danas ovde, ali i svima onima koji su na zadacima širom Srbije'', rekao je Stefanović.

''Pripadnici granične policije i ranije su se suočavali sa brojnim izazovima i uvek pokazivali da su dostojni svog posla", istakao je Stefanović i naglasio da je policija tu da pomogne građanima u svim situacijama u kojima im je pomoć neophodna.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

Ministar se pripadnicima granične policije zahvalio na posvećenosti i svim zadacima koje su dobro obavili u prethodnom periodu.

''Pripadnici granične policije u prethodnim mesecima, ali i za vreme migrantske krize, uvek su bili na visini zadataka i svojim delovanjem čine da naša zemlja bude bezbedna. Oni su ti koji otkrivaju falsifikovana dokumenta i druge vrste krivičnih dela, ali su i prva brana svima onima koji hoće ilegalno da uđu u našu zemlju'', rekao je Stefanović.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

#Nebojša Čović

#koronavirus

'