AKTUELNO

Američki radio voditelj koji se nakon pobede Srbije nad Sjedinjenim Američkim Državama na Svetskom prvenstvu u Kini zapitao "da li u Srbiji ima hrane i interneta" otišao je korak dalje i okrivio našu zemlju za 16.000.000 mrtvih tokom Prvog svetskog rata.

Dan kasnije, u petak, Kevin Klensi očigledno zatrpan porukama i negativnim komentarima, odlučio je da se "izvini", krajnje šokantnom porukom:

- Hoću da se izvinim Srbiji. Trebalo je da imam više poštovanja za ljude koji su započeli Prvi svetski rat. Svaka vam čast što ste ubili Franca Ferdinanda, go***ri! To mesto (Evropa) je bilo bure baruta, samo ste vi kur**vi falili da ubijate ljude, 16 miliona ljudi je ubijeno - Bravo, napisao je Klensi na Tviter nalogu koji prati oko 320.500 ljudi.

Kevin Klensi je preko društvenih mreža nastavio da vređa Srbe, a ovo je jedna od takvih poruka koje raspršuju govor mržnje.

Tu nije bio kraj pa je on nastavio da proziva naše stanovništvo kako je siromašno pominjući rat i vređajući ljude koji su mu se obratili.

#Amerika

#Košarka

#Srbija

'