AKTUELNO

U jeku Svetskog prvenstva u košarci u Kini na kojem se prisustvo naših Orlova podrazumeva, domaći tereni za basket postaju epicentri ljubitelja sporta i zabave. Baš zbog toga kompanija FitPass, jedinstveni sportski koncept na teritoriji Srbije, u duhu basketa, organizuje veliki basket turnir FitPass3x3 koji će se održati tik pred azijsko finale, 14. septembra na košarkaškim terenima Crvene Zvezde na Kalemegdanu.

Ovaj sportski događaj društveno-odgovornog karaktera ima upravo takav cilj: prikupljanje sredstava za obnovu košarkaških terena za sada na teritoriji Beograda, a kasnije i u ostalim gradovima Srbije. U periodu od 9h do 22h biće održana basket nadmetanja koje će okupiti veliki broj poznatih ličnosti iz sveta sporta i medija, a lepa vest je ta da im se možete pridružiti i tako biti deo jedne sjajne ekipe koja će sport promovisati na najlepši mogući način.

Sve detaljne informacije o prijavi možete pronaći na ovom linku, a na vama je da tog septembarskog vikenda budete podrška razvoju ovog sporta i na domaćem terenu. Verujemo da ćemo tu septembarsku subotu na turniru provesti u zabavi i dobroj energiji ne bi li se na pravi način pripremili za nedeljno finale u kojem će (nadamo se) igrati Srbija!

#Košarka

'