AKTUELNO

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Prijedora, posle koje je helikopterom prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

Tokom dana, oglasila se i Crvena zvezda sa najnovijim informacijama u vezi sa stanjem povređenog Kuzmića:

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno transportovan u Beograd. Njegovo zdravstvemo stanje i dalje ozbiljno.

Klub se zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje našeg igrača.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom, navodi se u saopštenju Zvezde.

Stanje našeg igrača je ozbiljno, a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke, na iskazanoj brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije, dodaje se u saopštenju.

Naime, naš centar je izašao na NBA draft 2012. kada je izabran kao 52. pik druge runde od strane Golden Stejt Voriorsa. Zaboravljen od mnogih koji su se ponašali u stilu "daleko od očiju, daleko od srca" - primećen je od onih koji čine elitu.

KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića. Ujedno KK Crvena zvezda mts najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba, stoji u saopštenju.

#KK Crvena zvezda

#Ognjen Kuzmić

'