AKTUELNO

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik uputio je pismo podrške bosanskohercegovačkom košarkašu Jusufu Nurkiću koji igra u NBA ligi za Portland, a koji je zadobio tešku povredu noge.

- Neprijatno me iznenadila vest o teškoj povredi koju si doživEo na kraju utakmice sa Bruklinomn u kojoj si, kao i do sada pružio sjajnu partiju. Kao čovek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene reči podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren - istakao je Dodik u pismu.

Foto: Tanjug

U saopštenju iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH navodi se da je Dodik u pismu naglasio da izuzetno cijeni Nurkićevu igru i da se radovao njegovim briljantnim nastupima za Portland u najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi u kojoj nastupaju najbolji, među kojima je i Nurkić, ravnopravno se noseći sa divovima svetske košarke, prenosi Srna.

Foto: Tanjug

- Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umeš - poručio je Dodik Nurkiću.

Nurkić je teško povrijeđen na meču između Portlanda i Bruklina kada je zadobio lom potkolenice.

Mediji su preneli da je Nurkić uspešno operisan, a, prema prvim informacijama, mišići i nervi nisu pokidani.

Foto: Tanjug

#Jusuf Nurkić

#Milorad Dodik

'