AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov poručio je danas da se odlukom da se ponište rezultati izbora u Šapcu poništava izborna volja građana i istakao da SNS ima obavezu da zaštiti slobodu naroda da odlučuje o tome kome želi da pokloni poverenje.

Jovanov je u saopštenju naveo da je Nebojšta Zelenović svoju odluku da izađe na izbore u Šapcu objašnjavao rečima da u tom gradu, zahvaljujući činjenici da on njime upravlja, postoje apsolutno fer i demokratski uslovi za izbore.

Navodi da su na takvim izborima građani Šapca dali 11.279 glasova više listi Aleksandar Vučić - za našu decu, nego listi Petrovića i Zelenovića.

"A onda su Petrović i Zelenović, nakon što su videli te rezultate i shvatili da ih Šapčani više ne žele na čelu svog grada, rešili da pljunu u lice građanima Šapca i preko svoje Gradske izborne komisije, ponište njihovu izbornu volju, jer nije u saglasju sa njihovim željama i potrebama", naveo je Jovanov.

Dodaje da su izgleda Petrović i Zelenović umislili da su bogovi i da oni, a ne narod, mogu da odrede kakvi rezultati izbora treba da budu, kao i da je važnije šta hoće oni, nego građani Šapca.

"Štaviše, za prethodne dvadeset i četiri godine, koliko su na vlasti u Šapcu, Petrović i Zelenović su od građana uzeli sve. Samo im je glas na izborima ostao, kao poslednje utočište dostojanstva i slobode. Sada bi i to da im otmu. E, to se ne sme dozvoliti", naveo je Jovanov.

#Izbori

#Izbori2020

#Milenko Jovanov

#SNS