AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost na skandalozne pritiske koje Nebojša Zelenović vrši na članove izborne komisije, kako bi postigao prekrajanje izborne volje Šapčana i po svaku cenu pokušao da zadrži fotelju gradonačelnika.

- Zelenović po nalogu Dušana Petrovića ne preza ni od najstrašnijih zloupotreba, pa tako od svojih članova biračkih odbora traži da promene ono što su već potpisali – da su izbori u Šapcu protekli bez nepravilnosti i u skladu sa izbornom procedurom. Podsećamo, Zelenovića i njegove nalogodavce da je uvidom u 100 zapisnika sa biračkih mesta konstatovano da su prigovori zabeleženi na samo tri mesta, od kojih su na dva primedbe imali članovi biračkih odbora iz Srpske napredne stranke, dok je iz Zelenovićeve stranke zabeležena samo jedna primedba - navodi se u saopštenju GO SNS iz Šabca.

Šabački naprednjaci podsećaju Zelenovića da je na izborima pokazna volja naroda i da protiv toga ne može da se bori.

- Takođe, podsećamo, sada već bivšeg gradonačelnika Šapca, da su izbore u našem gradu pratili brojni akreditovani domaći i strani posmatrači, kao i predstavnici stranih ambasada. Niko od njih nije imao nijednu primedbu na tok izbornog procesa. Izbori su održani  u skladu sa zakonom, bili su slobodni i transparentni.  Na njima je jasno izraženom  voljom naroda pobedila Srpska napredna stranka, koja će sve pokušaje Nebojše Zelenovića da prekroji volju naroda sprečiti svim pravnim sredstvima.Umesto uzaludnih pokušaja da zadrži vlast, Zelenović bi trebalo da se polako pakuje iz kabineta i instituciju upravljanja gradom prepusti onima koji su za to dobili poverenje naroda - srpskim naprednjacima. 

#Izbori

#SNS

#Šabac