AKTUELNO

Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme sama je u nekim gradovima izašla na izbore, a rezultat koji je ostvarila je veoma dobar.

Gradovi i opštine gde je Jedinstvena Srbija izašla sama na izbore, pod nazivom Jedinstvena Srbija - Dragan Markovic Palma - Domaćinski, su Leskovac, Vranje, Bački Petrovac, Niška Banja, Dimitrovgrad, Vranjska banja, Žabalj.

Jedinstvena Srbije je tako u Leskovcu osvojila 7,48 odsto, u Vranju 8,69 odsto, Bačkom Petrovcu 35, Niškoj Banji 12,26, Dimitrovgradu 7, Vranjskoj banji 7,59, u Žablju 3,2 odsto.

Podsećamo da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio da je njegova stranka ostvarila dobar rezulata u mestima gde je samostalno nastupila.

- Želim da se zahvalim i građanima u ovim mestima koji su glasali za nas, kako u Leskovcu i Vranju tako i u svim ostalim mestima. Jedinstvena Srbija će nastaviti da se bori za svoj program da u svakoj opštini budžet troše oni koji ga i pune a to su građani, borićemo se protiv političkog zapošljavanja, da ne mogu odbornici i oni koji imaju političke funkcije u gradovima i opštinama da primaju plate. To će biti naš zadatak u narednom vremenskom periodu - zaključio je Marković.

#Dragan Marković Palma

#Jedinstvena Srbija