AKTUELNO

Želim da se zahvalim građanima Beograda na ogromnom i značajno većem broju glasova, što je najbolji pojedinačni rezultat uprkos manjoj izlaznosti i što su i na ovim izborima pružili podršku Srpskoj naprednoj stranci i našoj politici ekonomskog razvoja i stvaranja bolje budućnosti, navodi u saopštenju predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.

Beograđani su juče na biračkim mestima doneli jasnu odluku da žele da nastave putem reformi i izgradnje Srbije čiji je garant lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“. Ukazali su nam poverenje, kako za vođenje Srbije, tako i gotovo svih beogradskih opština, kaže Stefanović u saopštenju. 

Pred nama je mnogo zadataka kako bi deca i u Beogradu i u Srbiji imala što bolju i sigurniju budućnost i zato već danas nastavljamo da radimo na postizanju ovih ciljeva. Poverenje ćemo građanima prestonice uzvratiti, nastavljajući da zajedno sa njima i samo za njih, radimo još energičnije i odgovornije na otvaranju novih radnih mesta i fabrika, izgradnji puteva i infrastrukture, vrtića, škola i bolnica, povećanju plata i penzija i stvaranju Beograda kao mesta za još lepši i kvalitetniji život, zaključio je Stefanović.

#Beograd

#Nebojša Stefanović

#zahvalnost