AKTUELNO

U Barajevu je 48,16 odsto birača izašlo na izbore, kazao je Slobodan Bata Adamović sinoć u izbornom štabu Srpske napredne stranke, gde se slavila pobeda na izborima.

Predsednik Gradske opštine Barajevo, Slobodan Adamović, izrazio je zahvalnost svojim sugrađanima što su izašli na glasanje i u velikom broju ukazali poverenje Srpskoj naprednoj stranci i listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

- Srpska napredna stranka osvojila je na ovim izborima 24 mandata, odnosno 72,73 odsto od ukupnog broja mandata, što je znatno više u odnosu na 17 mandata koliko je imala na prethodnim izborima - naveo je Adamović i dodao.

Foto: Pink.rs

- Želim da čestitam svima na fer odigranoj izbornoj utakmici, na mirnom izbornom danu, na mogućnosti da svi izađu i glasaju i na svemu onome što smo pokazali, a to je da pre svega  možemo da stvaramo budućnost za našu decu. Izuzetno sam ponosan na to što mogu da kažem da smo zaista puno uradili u prethodne četiri godine i da su ovoga puta rezultati govorili umesto nas i što su naši sugrađani to prepoznali i poklonili nam ogromno poverenje. Međutim ovo poverenje je takođe, velika odgovornost za SNS  i obaveza, da u naredne četiri godine radimo više i ostvarimo još bolje rezultate", poručio je Adamović.

Autor: pink.rs

#Gradska opstina Barajevo

#Slobodan Adamović