AKTUELNO

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, SNS-u i njihovoj listi "Za našu decu" briljantnu pobedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima održanim u Srbiji.

- Uveren sam da Republika Srbija nastavlja putem napretka i razvoja u sigurnu budućnost na čelu sa Vama i Srpskom naprednom strankom. Do sada nezabeležena podrška naroda Srbije dokazuje da građani podržavaju politike koje vodite poslednjih godina, a koje se odnose, pre svega, na ekonomski prosperitet zemlje - naveo je Dodik u čestitki.

Lider SNSD-a naglasio je da je ponosan na činjenicu da su i građani Republike Srpske, a koji imaju pravo glasa u Republici Srbiji, svoju podršku dali Aleksandru Vučiću i SNS-u, saopšteno je iz SNSD-a.

- Povezanost Srpske i Srbije nikada nije dolazila u pitanje, ali sada su naši bratski odnosi na samom vrhuncu, kako i zaslužuju dve srpske zemlje. Sa nadom u još bolje i zajedničko sutra, dragi prijatelju, Aleksandre Vučiću, u ime Saveza nezavisnih socijaldemokrata i u svoje ime, najsrdačnije čestitam Vama, Srpskoj naprednoj stranci i listi Aleksandar Vučić - Za našu decu - naglašava se u čestitki Dodika.

#Aleksandar Vučić

#Izbori 2020

#Milorad Dodik

#čestitka