AKTUELNO

Gradska komisija u Jagodini i opštinske komisije u Chupriji, Despotovcu, Paraćinu, Svilajncu i Rekovcu u Pomoravskom okrugu proglasile su 13 izbornih lista za lokalne izbore, rečeno je danas Tanjugu u komisijama.

Gradska komisija u Jagodini, proglasila je izborne liste: Koalicije Jedinstvena Srbija (JS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Srpska napredna stranka (SNS) - "Dragan Marković - Palma, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić".

Ova koalicija je prva u Srbiji, 5. marta, predala izbornu listu za 21 odbornika u budućoj Skupštini grada Jagodine.

Gradska komisija u Jagodini je proglasila i listu Grupe građana "Bunt prava Jagodina", "Pokret obnove Kraljevine Srbije" (POKS) i Koalicije "Ruska stranka - Srba Josijević" i Srpska radikalna stranka "Dr Vojislav Šešelj".

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U Ćupriji, Opštinska izborna komisija, je proglasila listu SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu".

U Despotovcu, SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu" na kojoj su i kandidati za odbornike iz PUPS i Pokreta snaga Srbije - BK.

Opštinska izborna komisija u Svilajncu, proglasila je listu Grupe građana "Svilajnac čuva budućnost - Predrag Milanović" i listu "Samo napred Svilajnac" koju čine bivši članovi SNS u koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U Paraćinu, progllašene su liste: Grupa građana "Saša Paunović - sigurno napred", SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu" i SPS "Ivica Dačić". SPS u Paraćini izlazi na lokalne izbore bez JS.

U Rekovcu, Opštinska izborna komisija, proglasila je izborne liste SNS "Aleksandar Vičić - za našu decu" i Koalicije SPS - JS.Predaja lista traje do 10. aprila.

#Pomoravski okrug

#izborne liste

'