AKTUELNO

Nosilac izborne liste "Vračar Vračarcima - Društvo za ulepšavanje Vračara" Aleksandar Ilić izjavio je danas da Društvo za ulepšavanje Vračara, uz poverenje svojih sugrađana, po drugi put ulazi u saziv skupštine opštine Vračar.

Navodeći da su kao svoj cilj postavili zaštitu kulturnog identiteta Vračara, Ilić je rekao da će tim povodom od opštine Vračar tražiti da donese Program zaštite kulturnog identiteta te opštine, kao i da u naredne četiri godine uredi 200 fasada i ograniči vizuelni identitet kladionica i kockarnica na Vračaru.

“Budući da smo u prethodnom periodu ostvarili korektnu saradnju sa rukovodstvom opštine Vračar, verujemo da ćemo uspeti da je nastavimo i ubuduće”, rekao je Ilić.

On je dodao da preuzimaju odgovornost da opravdaju podršku koju su dobili od Vračaraca.

“Mi smo lokalno, vračarsko, istorijsko udruženje i sarađivaćemo isključivo sa onim političkim subjektima koji mogu kroz opštinsku, gradsku i republičku podršku da obezbede sprovođenje programa očuvanja vrednosti koje Vračar nesumnjivo poseduje i samim tim kvalitetniji život svih naših Vračaraca”, dodao je Ilić.