AKTUELNO

Direktor Kancelarije za KiM i član Predsedništva SNS Petar Petković poručio je da današnji lokalni izbori nisu manje važni u odnosu na druge izborne procese i da je važno da se zadrži kurs razvoja u naredne četiri godine.

On je posle glasanja, na biračkom mestu u Školi za dizajn na Savskom vencu, rekao novinarima da za SNS nijedni izbori nisu laki niti jednostavni i da treba i prema ovim izborima pokazati puna odgovornost.

"U trenutku kada smo ekonomski podigli i osnažili našu državu, važno je da zadržimo taj kurs razvoja i u naredne četiri godine. U trenutku kada se vrše mnogi pritisci iz inostranstva, ako hoćete i iz regiona, na našu državu i kada na te pritiske snažno odgovaramo, ali opet čuvamo i mir i stabilnost, važno je da pokažemo punu odgovornost i prema lokalnim izborima. Da pobedi i Savski Venac, da pobedi i Beograd, da pobedi i Novi Sad i Niš, ali i svi naši drugi gradovi i opštine u kojima se danas održavaju izbori, jer je to način da sačuvamo našu Srbiju", rekao je Petković.

Istakao je da će Srbija nastaviti odlučnu borbu za očuvanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

"Već danas mi gradimo našu budućnost. Uz listu 'Aleksandar Vučić - Srbija sutra', 'Beograd sutra', 'Novi Sad sutra', 'Niš sutra' mi gradimo, pre svega, budućnost za našu decu. Dižemo i plate i penzije, možemo da računamo na nove investicije, na otvaranje novih fabrika i uopšte nastavljamo sa kursom daljeg razvoja i snaženja Srbije u svakom pogledu", rekao je Petković.

Autor: