AKTUELNO

Đilasu i jeste najpametnije da se sakrije u mišiju rupu, istu onu u koju je sklonio Mariniku Tepić kako ne bi mogla da se pojavi u TV duelu sa mnom -rekao je Dejan Bulatović, Narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“!

- I dok prvi sa Đilasove liste, bahati Radomir Lazović, inače kandidat za funkciju premijera uz osmeh konstatuje da na izbore izlaze „brisači“, a ne glasači, samozvani lider Dragan Đilas bi u tom maniru da obriše ime Aleksandra Vučića sa svih budućih izbornih lista. Zašto? Zato što, kad bi Đilas dao svoje ime nekoj izbornoj listi, ista bi propala uveliko pre nego što bi bila i sastavljena. Zato Dragan Đilas i mrzi Aleksandra Vučića, jer dok Vučića narod širom Srbije voli i podržava, Đilas jedva da sme i u svom krugu dvojke da se pojavi sam na ulici“, rekao je narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane"

- Đilasu i jeste najpametnije da se sakrije u mišiju rupu, istu onu u koju je sklonio Mariniku Tepić kako ne bi mogla da se pojavi u TV duelu sa mnom na Radio Televiziji Srbije. Ne mari, poslali su joj dostojnu zamenu – Ćutu, kome je prodrmalo kavez to što iako je trčao za Aleksandrom Vučićem u nadi da će dobiti dozvolu za izgradnju minihidroelektrane, nije u tome uspeo. Predsednik Srbije, kao mudar i iskusan političar zna da Đilasovo "poštenje“ i Ćutini poroci nisu ni slučajno ono što treba da ponovo vlada Srbijom - konstatovao je Bulatović. 

Vlast bez izbora, izborne liste bez imena i držanje za suknju nekad Tatjane Fajon danas Viole fon Kramon. Tako ukratko izgleda Đilasov put do vlasti u Srbiji. Međutim, moram da ga razočaram. Jedino ko odlučuje i ko se pita o izborima i dolasku na vlast, jeste narod Srbije, koji je svoje puno poverenje dao Aleksandru Vučiću. Za to vreme, Dragan Đilas bi trebalo da razmisli o tome da počne da nosi tašnu Violi fon Kramon, jer je od tašne Marinike Tepić, pokazalo se, nije imao puno izborne vajde -zaključio je Bulatović.