AKTUELNO

Povodom oštećenja brendiranog kombija Srpske napredne stranke u Jagodini sa likom predsednika Aleksandra Vučića, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa predsednikom i kandidatom za narodnog poslanika Nikolom Radosavljevićem oglasio se saopštenjem u kome se kaže:

“Šokirani smo ovim vandalskim činom koji očigledno ima za cilj da zaplaši i uplaši jagodinske naprednjake, jer ako se neko ne libi da namerno ošteti kombi sa slikama predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ko zna šta sve drugo može da mu padne na pamet. Ovaj čin na najbolji mogući način odslikava današnje prilike i delovanja svih onih koji bi se koliko sutra udružili i okrenuli protiv Srbije i predsednika Vučića. To je politika mržnje, zla i nasilja. Neki su očigledno mnogo zaslepljeni mržnjom koju seju njihovi politički mentori. Ovo nije bio napad na Srpsku naprednu stranku nego direktan napad na predsednika Republike Srbije. Neko se opasno igra vatrom, pokušava da je potpiruje ili u najboljem slučaju ne zna šta radi što ga naravno ne oslobađa odgovornosti”.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini i kandidat za narodnog poslanika Nikola Radosavljević je izjavio:

“Kada nemate argumente u političkoj kampanji, kada nemate program ni viziju i ne možete da ponudite ništa osim zavisti i mržnje - onda je svakom biraču jasno da postoji samo jedan izbor. Sa jedne strane je PRISTOJNA, PONOSNA I NAPREDNA SRBIJA a na drugoj strani su vandali spremni da uništavaju, ponižavaju i upropaste sve što im se ne sviđa. Bezumnim činom cepanja folija sa vozila Srpske napredne stranke u Jagodini protekle noći su vandali postali predmet rada policije. Gradski odbor SNS Jagodina nastavlja još snažnije terensku izbornu kampanju sa ciljem da posetimo sve naše sugrađane i predstavimo naš politički program. SRBIJA NE SME DA STANE”.

#oštećen kombi