AKTUELNO

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je saborce u Kovačici.

Na druženju u punoj hali, Vučević je naglasio:

“ Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama, i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima, svuda, i ovde kod vas u Kovačici. Penzioneri su podneli najveći teret reformi, i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu.

Foto: Privatna arhiva

Hvala i vama damama, ženama. Na sreću više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, ste racionalnije i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci, i svakako bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome treba dati državu u ruke da se zaigra.

Žene su prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete i država je ženskog roda, i Vojvodina i Kovačica, imamo tu sveto trojstvo, a meni to uliva nadu.

Foto: Privatna arhiva

Zato 17. decembra da ubedljivo pobedimo, broj 1 «Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane», zbog naše Srbije, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede!Živela Kovačica!

Živela Srbija!”