AKTUELNO

Imam poruku za specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine. Kada sledeći put dođe u Srbiju Lajčak treba da obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa Kosova i Metohije i neka njih pita ko su, odakle su, gde im je ognjište, ko ih je proterao i zašto ne mogu da se vrate, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na predizbornom skupu Koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije u jagodinskom selu Rakitovu gde je 80 odsto stanovništva došlo sa Kosova i Metohije.

- Takođe Miroslave, nisu Srbi teroristi, nije terorista onaj ko brani svoju državu i svoju kuću, kao što su govorili posle slučaja „Banjska“. Teroristi su oni koji ruše nadgrobne spomenike, a to su Albanci Šiptari - rekao je Marković.

IVICA DAČIĆ ĆE BITI PREMIJER SRBIJE

- Ovi skupovi za nas nisu predizborni skupovi, ovi skupovi za nas su podnošenje izveštaja o radu. Ivica Dačić je kao ministar spoljnih poslova, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazao kako se bori za svoju državu. Nije bilo lako ubediti predstavnike države sa afričkog i azijskog kontinenta, gde 90 posto njihovih građana nije ni čulo za Srbiju, da povuku priznanje takozvanog nezavisnog Kosova i 18 država je otpriznalo takozvano nezavisno Kosovo. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije jedina je na početku predizborne kampanje rekla ko je naš kandidat za premijera Srbije. Ivica Dačić ima dela, on je domaćin i jedan od svih nas i biće premijer Srbije - kazao je Marković.

Video: Privatna arhiva

#Dragan Marković Palma