AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Republike Severne Makedonije Steve Pendarovskog, u kojoj se kaže:

"Dozvolite mi da Vam u ime građana Severne Makedonije i u svoje ime, uputim srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije, uz želje za dalji uspeh u obavljanju ove vrlo odgovorne dužnosti.

U vreme ozbiljnih izazova i potrebe za jačanjem stabilnosti, prosperiteta i evropske budućnosti regiona, iskreno sam uveren da ćemo nastaviti da gradimo mostove prijateljstva i saradnje i da produbljujemo odnose između naših zemalja u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Ovom prilikom želim da izrazim zadovoljstvo našim konstruktivnim dijalogom i dosadašnjom saradnjom, kao i da naglasim da me raduje što ćemo u godinama koje dolaze imati priliku da sarađujemo, vođeni interesima naših prijateljskih naroda.

Sa tim uverenjem i iskrenim željama za uspeh u Vašem budućem radu, sreću u ličnom životu i dobro zdravlje, primite izraze mog najdubljeg uvažavanja“, navodi se u čestitki predsednika Pendarovskog.