AKTUELNO

Ana Brnabić kaže i kako je ubeđena da će SNS i nakon ponovljenih izbora imati najveći proj glasova u Beogradu, a dodala je i kako nije smak sveta ukoliko se to ne desi.

Kako će to izgledati, videćemo, ali se opet nadam da će se sve nesuglasice koje smo videli na ulici, rešavati u institucijama. Sigurna sam da ćemo i nakon ovih ponovljenih izbora imati poverenje građana u Beogradu, a i da nemamo, nije smak sveta - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Brnabić u "Novom vikend jutru" podseća i kako je SNS u Beogradu 3. aprila dobila više glasova nego opozicija zbog čega niko ne može da kaže da je vladajuća stranka pobednik ovih izbora.

Foto: TV Pink Printscreen

SNS je u Beogradu dobila više nego ova ujedinjena Đilasova opozicija, Vladete Jankovića i "Moramo", zajedno. U broju mesta u Skupštini grada dobili smo isto mesta koliko "Moramo" i "Nada" Miloša Jovanovića, zajedno. Tako da ne možete da kažete da nismo pobednici izbora. Ti ljudi nikada neće dobiti ono što je sada u ovim izborima dobila SNS, tako da kako god bilo, mi smo apsolutno pobednici izbora, ali jesmo se previše oslonili na Aleksandra Vučića i njegovu popularnost - dodala je Brnabić.