AKTUELNO

Pevačica Zorica Brunclik se večeras u studiju televizije Pink zahvalila predsedniku Aleksandru Vučiću na svemu što je uradio i obećanjima koja je ispunio.

Ona je podsetila da je na prethodnim izborima 300 javnih ličnosti podržalo Vučića, dok je sada više od 1.000 imena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo želim da podsetim da je na prošlim izborima bilo 300 javnih ličnosti koji su se deklarisali kao podrška Vama, a danas gledam onaj spisak, to je preko 1.000 ljudi. To su sve ostvareni ljudi, dajući Vama podršku, odaju vam priznanje za sva dela koja se uradili. Želim da živim u Srbiji kakvu zaslužujemo, a svi je zaslužujemo onaku kakvu je Vi vidite - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Brunclik je podsetila da Vučića poznaje više od 20 godina, i da je u najtežim vremenima, tokom bombardovanja, on je kao ministar informisanja obilazio sve umetnike kako bi popričao sa njima i poručio im da će biti bolje.

Želim da Vam pružim bezrezervnu podršku i moram da Vas podsetim, ali u najtežim vremenima, kada je naša zemlja bila bombardovanja, Vi ste kao ministar informisanja obilazili sve nas da nam kažete da će biti bolje. Vi ste od reči, jer ste vratili nacionalni dodatak umetnicima, rekli ste da će kanalizacija krenuti u Krnjači. Mi živimo tamo 40 godina, svi su prolazili i obećavali, ja bih jedino Vama mogla da poverim dete - dodala je Zorica.