AKTUELNO

Predsednički kandidat Miša Vacić koji na izborima nastupa pod sloganom "Srpski patriota" poručuje da će po dolasku na vlast oduzeti nelegalno stečenu imovinu tajkunima.

Vacić kaže da ni predhodna ni aktuelna vlast nisu kaznili tajkune jer su oni umešani u finansiranje gotovo svih političkih partija, a mnogi od njih finansiraju i vlast i opoziciju kako bi zaštitili nelegalno stečene milione.

Vacić kaže da ne sme biti milosti prema ratnim, tranzicionim i partijskim profiterima koji su se obogatili na štetu naroda.

"Sredstva koja oduzmem od tajkuna usmeriću u četiri stuba srpskog naroda, vojsku koja štiti našu bezbednost i koja mora biti snažna i opremljena najsavremenijim naoružanjem, ratne veterane koji su životima svojim branili Srbiju i čiji položaj moramo popraviti, za majke sa više dece koje kroz rađanje stvaraju našu budućnost i poljoprivrednike koji nas sve hrane i koji moraju dobiti više mnogo subvencija kako bi njihov rad bio isplativ", rekao je Vacić.

On je rekao da nekretnine koje su u posedu tajkuna koji su prekršili zakon moraju biti nacionalizovane i stavljene na korist srpskog društva.

#Miša Vacić