AKTUELNO

Kada mu je ponovo pozvonio telefon ŠOKIRALA SE!

Slaviša Tešić (42) iz Doboja, koji je prekjuče stradao u centru Beograda kada ga je u stravičnom udesu pokosio tramvaj, u trenutku nesreće razgovarao je telefonom sa svojom suprugom Nafijom!

- Svakog jutra je pre posla zvao suprugu koja živi u Doboju. I prekjuče je bilo tako. Pričali su najnormalnije, a veza se odjednom prekinula. Nafija je pomislila da mu se ispraznila baterija ili da je pukla veza. Nikada joj ne bi palo na pamet da je Slavišu baš u tom trenutku udario tramvaj - ispričali su rođaci preminulog muškarca.

Slaviša je za sobom ostavio suprugu i dvoje dece.

- Nafija i on imaju dvogodišnju ćerku, kao i njenog sina iz prvog braka kog je on prihvatio kao da je njegov - kažu oni.

Nafija je odmah obaveštena o stravičnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak u 8 sati ujutro u Resavskoj ulici, i došla je u Beograd da preuzme telo.

- Njegovi roditelji ne prestaju da plaču. Očajni su. Deci još nisu rekli šta se desilo i da Slaviše više nema - priča uplakana rođaka.

Do stravičnog udesa je došlo kada je vozač automobila "dačija" prošo na crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja na liniji 12 koji se kretao kroz Resavsku ulicu. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina, pokosio nesrećnog Tešića koji je u tom trenutku išao trotoarom, zakucao se u drvo a potom u zid.

Tešiću nije bilo spasa, preminuo je na licu mesta, jer ga je tramvaj gotovo smrskao o zid. U stravičnom udesu povređeno je još šest osoba, uključujući vozača "dačije" i tramvaja, kao i putnici iz travaja.

#Nesreća

#Tramvaj

'