AKTUELNO

U ataru sela Visibaba nedaleko od Požege, obešeno o granu jednog drveta, juče je pronađeno raspadnuto telo, gotovo samo skelet za sada nepoznate osobe, najverovatnije muškarca.

Jeziv prizor u nepristupačnom delu šume primetila je grupa lovaca koja je ovuda prolazila, a za sada se pretpostavlja da se telo ovde nalazilo nekoliko meseci, pretpostavlaj se od letos.

Na to, osim što je telo istrulilo od prirodnih uticaja i što su ga jele životinje, ukazuje i činjenica da je pokojnik na sebi imao šorts, majicu i papuče.

Za sada sve ukazuje da je nesrećnik, čiji identitet se još ne zna, izvršio samoubistvo vešanjem, a u cilju rasvetljavanja ovog slučaja Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju koja je biti urađena sutra.

Kako za vreme, za koje se procenjuje da bi mogao biti star leš, u ovom kraju nije prijavljen ničiji nestanak, pretpostavka je da se radi ili o nekom samotnjaku iz okoline Požege, koji je digao ruku na sebe, ili nekome koji je iz nekog drugog regiona došao u ovaj kraj i tužno skončao.

#Požega

#Samoubistvo

#šuma

#Životinja

'