AKTUELNO

Beživotno telo nepoznatog muškarca isplivalo je danas na Tiskoj obali u Senti

Kako se pretpostavlja, najverovatnije se radi o muškarcu koji je u petak u ranim jutarnjim satima skočio sa mosta na reci Tisi - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Potraga za telom nepoznatog muškarca, koji je najverovatnije izvršio samoubistvo skočivši sa mosta, počela je od petka, kada su lokalni pecaroši prijavili da su u ranim jutarnjim satima kada su raspakivali pribor za pecanje, uočili da neko pada sa mosta.

Spasilačka jedinica “Senta” svakodnevno je pretraživala priobalni i rečni deo Tise, ne bi pronašli telo. Kako se saznaje, danas u popodnevnim satima neko od meštana u Senti zapazio je zastrašujuć prizor na obali. Hitno su pozvane policija i Spasilačka jedinica.

- Za sada možemo da kažemo da je u pitanju leš nepoznate osobe, telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu - rekli su u senćanskom tužilaštvu.

Po još nezvaničnim informacijama najverovatnije da se radi o muškarcu iz Niša ili okoline, čiji je auto sa niškim registarskim oznakama pronađen oko 50-ak metara od mesta tragedija. Okolnosti pod kojim je nesretni čovek skočio sa mosta još uvek su pod istragom.

#Barbara Vitez

'