AKTUELNO

Modni kreator Darko Kostić večeras je, povodom novih natpisa koji su se pojavili u medijima, rekao da će podneti nove krivične prijave zbog lažnog prijavljivanja i da će svoju nevinost dokazati pred sudom.

- Ja sam školski primer žrtve linča u masi. Očita je težnja da se skrene pažnja sa bitnih stvari, dok narod traži krivca koga želi da rastrgne i linčuje. U ovom slučaju dežurni krivac sam ja, a sutra to može biti svako od nas - rekao je Kostić za Tanjug.

Podsećajući da je i na prethodne prijave protiv sebe reagovao krivičnim prijavama za lažno prijavljivanje, Kostić je rekao da će to učiniti i ovog i svakog sledećeg puta.

- Krivično delo silovanje, koje mi mediji stavljaju na teret, nešto je za šta nikad nisam ni prijavljen, ni optužen od strane tužilaštva - naveo je kreator i konstatovao da "nažalost, više ne postoji nikakva realnost, već samo realnost koju kreiraju tabloidi".

- Zato najljubaznije molim javnost da se uzdrži od negativnih komentara i kvalifikacija, jer ću svoju nevinost dokazati pred sudom - poručio je Kostić.

Pojedini mediji danas su preneli da je Kostića 24-godišnji mladić prijavio za silovanje, ali da je policija konstatovala da nema elemenata krivičnog dela i nije podnela tužilaštvu krivičnu prijavu protiv njega. Kostić je već optužen za polno uznemiravanje jednog maloletnika i jednog punoletnog lica, a protiv kojih je on podneo krivične prijave za lažno prijavljivanje.

Punoletni mladić je Kostiću ukrao mobilni telefon, pa je policija tužilaštvu tim povodom podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog krađe. Zbog ovih slučajeva, Kostiću suđenje treba da počne sredinom oktobra.

Pročitajte još: NOVI SKANDAL: Mladić prijavio Darka Kostića za uznemiravanje tokom odnosa

#Darko Kostić

'