AKTUELNO

Devojka kaže da jako dobro poznaje osumnjičenu Milicu Dimitrijević.

Sredovečni muškarac Dejan Dejančić (51) je ubijen u Niškoj Banji kada je 5. novembra oko 8:30 sati upucan u svojoj vili. Sumnja je isprva pala na radnika zaposlenog u vili, koji je nakon što je vlasnik vile preminuo na licu mesta, pokušao da izvrši samoubistvo. Međutim, ubrzo je postala glavna osumnjičena Milica Dimitrijević.

Obrt u ovoj istrazi godine dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević. Priča Milice Dimitrijević o tragičnom događaju toga dana imala je dosta „rupa” koje nije uspela da objasni, pa je zato sumnja ipak pala na nju. Još nisu jasni motivi zločina, a Milica negira da je bila u vezi, bilo sa gazdom, bilo sa recepcionerom.

Ona je bila prisutna tokom drame u vili i nakon toga je satima čekala da se takozvana talačka kriza razreši.

– Milica nije u stanju da ubije bilo koga, a kamoli gazdu o kojem je uvek govorila sve najlepše. Pričala mi je da se jedva spasila i da joj je mnogo teško što je bila svedok njegovog ubistva – priča drugarica sobarice.

Ova devojka koja je sa Milicom odrasla i sa njom išla u osnovnu školu isključiva je u tvrdnji da Milica nije imala motiv da počini svirepi zločin.

- Nije mogla da objasni zašto je taj radnik ubio gazdu, kazala mi je da ni njoj nije jasno. Nedavno mi je pisala na Fejsbuku i da je išla na poligraf, ali uopšte zbog toga nije brinula. Znala je da nije kriva i nije strahovala od hapšenja, radila je, često je obilazila sestre sa kojima je veoma bliska. Kada sam u novinama videla da je uhapšena, šokirala sam se – kaže I. K.

Ona kaže da je ono za šta je osumnjičena nespojivo sa Miličinim karakterom.

– Velika je to tuga i za nju i za sve koji je volimo. Trebao bi joj neki dobar advokat, to je za njenu porodicu veliki trošak. Svi bismo bili srećni kada bi neko prihvatio da je zastupa pa da mu kasnije bude plaćeno – zaključuje drugarica uhapšene sobarice.

J. Stanković

#Niška banja

#Policija

#Ubistvo

'