AKTUELNO

Adis Bećirbašić uhapšen je zbog sumnje da je ubio ćerkicu.

Adis Bećirbašić, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u večernjim satima ubio osmomesečnu bebu, predat je u nadležnost Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Kako je potvrđeno u zeničkoj policiji, on je priveden u ponedeljak u Brezi nakon što je u Dom zdravlja dovezena devojčica sa višestrukim povredama na telu. Lekar mrtvozornik utvrdio je da je u pitanju nasilna smt.

Foto: Facebook

Policija je saopštila da je obdukcija potvrdila da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera. Iz policije je saopšteno i da je Bećirbašić priznao da je ubio bebu.

- Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je ispitan na okolnosti ovog krivičnog dela i tom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. On je, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, juče predat u nadležnost Tužilaštvu ZDK, rekli su u policiji.

Na telu bebe, kako su preneli mediji u BiH pozivajući se na izvore iz istrage, uočeno je više povreda kao i tragova nasilja i zlostavljanja. Navodno je dete prvo pretučeno, pa ju je onda Bećirbašić ugušio jorganom.

A.V.

#Bosna i Hercegovina

#Otac

#Policija

#Ubistvo

'