AKTUELNO

Knežević je imao lažna portugalska dokumenta

Uprava crnogorske policije je saopštila da je u Bugarskoj uhapšen Predrag Knežević (42) koji slovi za jednog od vođa "Kavačkog klana".

U policijskom saopštenju se navodi da je Knežević imao lažna portugalska dokumenta na ime "Branco Daniel".

Intenzivnom komunikacijom NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću.

Za Kneževićem se traga po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, raspisanoj na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine, izrečene zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Kako je saopšteno, odmah po raspisivanju poternice, u saradnji sa policijskim službama više zemalja, utvrđeno je da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio u nekoliko zemalja Evropske unije.

Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka o trenutnom lažnom identitetu koji koristi te njegovog lociranja, on je efikasnom akcijom policije Bugarske lišen slobode.

Podsetimo, vođa rivalskog Škaljarskog klana, Jovan Vukotić iz Crne Gore uhapšen je nedavno u Turskoj. Mesecima je za njim tragala Grčka, ali ipak je deportovan u Srbiju gde je osumnjičen za falsifikovanje isprave.

#Bugarska

#Hapšenje

'