AKTUELNO

U toku noći se u Beogradu dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno šest osoba, izjavio je portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

U ulici Poručnika Spasića i Mašere povređeno je dete starosti 12 godina, kao pešak, oko 19:21 časova. Povređeno dete prevezeno je na Institut za majku i dete.

Oko 19:30 časova, povređen je tinejdžer starosti 16 godina, kao pešak, u ulici Cara Dušana u Zemunu, nakon čega je prevezen u KBC "Zemun".

Muškarac starosti 34 godine lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19:45 časova dogodila u ulici Maršala Tita u Višnjici, a muškarac je prevezen u Urgentni centar.

U Bulevaru Mihaila Pupina, povređen je muškarac starosti 34 i žena starosti 31 godine, oko 20:10 sati, nakon čega su prevezeni u KBC "Zemun".

Muškarac starosti 38 godina prevezen je na Ortopediju "Banjica" zbog lakših povreda koje je pretrpeo u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Pop Lukinoj ulici oko 21:30 časova.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 105 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 153 intervencija, od kojih 54 na javnom mestu, a dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Saobraćajna nesreća

'