AKTUELNO

Motiv ovog ubistva i dalje nije poznat.

Slađana Brkić (28) koja je nevenčanog supruga Dejana Slivara usmrtila dva puta nožem u srce, i to pred troje dece, danas će se, nakon više od pola godine provedenih u istražnom zatvoru, naći na optuženičkoj klupi Županijskog suda u Varaždinu, gde će se odlučivati o tome hoće li se potvrditi optužnica.

– Optužena će biti prisutna, ali za sada nema pravo da iznosi svoju obranu. Kad počne glavna rasprava, onda će se izvoditi dokazi, ispitivati svedoci i okrivljena – rekli su u sudu za epodravina.hr.

Kako prenose hrvatski mediji, Slađana se smeškala prilikom dolaska u sud. Dok je polako koračala sa lisicama na rukama, sve vreme joj je na licu bio osmeh.

Podsetimo, Slađana je hladnokrvno ubila svog partnera polovinom februara ove godine. Krvavom ubistvu svedočila su maloletna deca koje je Slađana zaključala u kuću, dvoje njegove i jedno njeno, dok je njegova najstarija ćerka trčala po pomoć. Slađana je u trenutku svirepog ubistva bila u drugom stanju, a nedavno se porodila u istražnom zatvoru.

Motiv ovog ubistva i dalje nije poznat.

#Smrt

#Ubistvo

#deca

'