AKTUELNO

Telo je poslato na obdukciju.

Niška policija i Više javno tužilaštvo u Nišu i dalje utvrđuju okolnosti pod kojima je žena stara 34 godine pala sa prvog sprata zgrade u Ulici Ćirila i Metodija i ubrzo zatim preminula u Kliničkom centru u Nišu.

- Otklonjena je svaka sumnja da je ženu neko gurnuo sa terase. Najverovatnije se radi o nesrećenom slučaju. Pretpostavlja se da je žena izašla na terasu, okliznula se i pala na zemlju preko ograde koja je veoma niska - rečeno je u niškoj policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji, obdukcija nastradale biće urađena na Institutu za javno zdravlje u Nišu.

Prema prvim informacijama, nesrećna žena je juče oko 13 časova izašla iz kancelarije firme na terasu kako bi ispušila cigaretu, međutim njene kolege su to demantovale i izjavile da je bila nepušač.

Kolege tragično nastradale žene, njih šestorica, u prvi mah nisu primetili da je izašla na terasu već su mislili da je u toaletu. Tek nakon povika prolaznika, videli su da leži nepomično na trotoaru.

Direktor Klinike za anesteziologiju Kliničkog centra u Nišu Radmilo Janković je izjavio da je pacijentkinja primljena sa višestrukim povredama glave, grudnog koša i unutrašnjih organa i da je preminula oko 15.15 časova tokom operacije.

#Horor

#Niš

'