AKTUELNO

Više od mesec dana je prošlo otkad je u Bečićima u saobraćajnoj nesreći poginuo Miloš Vukomanović (25), dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena.

Nesreća se dogodila kada su se Miloš i Snežana vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća, koju je izazvala Emina Adrović (30) iz Budve.

Emini Adrović tada je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, dok je druga teško povređena.

Kako je pritvor od 30 dana istekao, iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru su nam rekli da se Emina Adrović i dalje nalazi u zatvoru.

- Obaveštavamo vas da je ovo Tužilaštvo dana 15. 8. 2018. godine, podiglo Optužnicu protiv E. A. iz Budve, zbog navedene saobraćajne nezgode i dostavilo Osnovnom sudu u Kotoru radi kontrole i potvrđivanja. Pritvor je istoj Osnovni sud u Kotoru produžio nakon podizanja Optužnice - rekli su iz kotorskog tužilaštva.

Nezvanične informacije su da je Emina Adrović vozila brzinom od 120 kilometara na čas kada je naletela na mladi par. Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve naletelo Eminino vozilo.

Preživela Snežana Rudinac nalazi se već 36 dana u bolnici u komi, a njeno stanje je nakon zadobijenih povreda veoma teško. U saobraćajnoj nesreći zadobila je povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša i zbog tih povreda se nalazi još uvek u komi, iako se početkom avgusta probudila na tren i pitala za verenika.

#Bečići

#optužnica

'