AKTUELNO

Ogromna tuga!

Druga žrtva velikog požara u Leskovcu, u kojem je stradao Nebojša Cekić (59), jeste majka troje dece Jasmina Nikolić (36), prenose lokalni mediji.

Jasmina je stradala zajedno sa Nebojšom Cekićem (59) usled požara u njegovom stanu u centru grada, potvrđeno je danas u policiji.

Prema informacijama koje su pristigle odmah nakon nesreće Cekić je zatečen u sedećem položaju na fotelji u dnevnoj sobi, dok je žena pronađena sklupčana iza kreveta.

Telo nesrećne žene identifikovano je juče kasno posle podne. Bila je, kako je rečeno, registrovani narkoman. Radila je u leskovačkoj pošti. Iza sebe je ostavila troje maloletne dece.

Požar je, inače, uznemirio Leskovčane, od kojih su mnogi poznavali Cekića, koji je važio za pravu lokalnu legendu. Premda je imao problema sa drogom, komšije kažu da je probleme pravio samo sebi.

Cekić je, inače, u stanu koji je izgoreo odrastao, a imao je i suprugu koja ga je napustila zbog problema sa drogom. Njega su meštani poznavali po nadimku Ceki ili Roker, zbog toga što je obožavao ovaj tip muzike, naročito "Rolingstonse".

Pročitajte još: PREMINULA MAJKA TROJE DECE - Identifikovana i druga žrtva stravičnog požara u Leskovcu

#Leskovac

#Požar

#Smrt

'