AKTUELNO

'Osećaj je bio lep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo! Osetila sam strahovit bol.'

Inspektori beogradske policije rešavali su najteže slučajeve, zbog kojih su bili priznati u svetu, ali su se susretali i sa bizarnim događajima, koji su ušli u policijske anale. Jedan od takvih je slučaj koji se vodio pod šifrom „vaginalna eksplozija“, kada je ženi iz Lazarevca eksplodirao dezodorans u vagini.

U upravi kriminalističke policije još se prepričava slučaj star 20 godina koji su rešili pripadnici Petog odeljenja za požare i eksplozije. Naime, jednoj ženi je bukvalno eksplodiralo međunožje tokom perverzne ljubavne igre sa suprugom.

Foto: Pixabay.com

- Taj slučaj nikada neću zaboraviti. Dobili smo poziv da se u jednoj beogradskoj ginekološkoj bolnici nalazi žena kojoj su povređeni reproduktivni organi u eksploziji - počinje da objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, slučaj je zapao dvojci starijih inspektora, koji su odmah formirali tim.

- Dok su jedni posetili mesto gde se eksplozija dogodila radi prikupljanja tragova, inspektori su pohitali u bolnicu da uzmu izjave od aktera neobične igre i zatraže izveštaj lekara o stepenu povreda. Iskusni inspektori su zbog stanja u kojem se žena nalazila zamolili lekare da ostale pacijentkinje izvedu iz sobe kako bi nesmetano s njom obavili razgovor i utvrdili kako je povređena - prepričava sagovornik.

Nesrećna žena je i više nego sarađivala, jer je do detalja objasnila kako se tokom ljubavnog čina dogodila eksplozija.

- Bio je petak veče, suprug i ja smo sedeli i gledali televiziju. Menjali smo kanale i naišli smo na program za odrasle. Samo smo se pogledali i odjednom je počeo da me mazi po nozi - tim rečima je povređena žena započela priču, a potom je nastavila da opisuje kako se među njima rasplamsala vatra.

Gurajte krastavac, a ne limenku

Inspektorima policije je bilo čudno što lekar nije bio nimalo iznenađen kada je čuo da je ženi eksplodirao dezodorans tamo gde mu nije mesto.- Kroz razgovor sa lekarom inspektori su čuli da su lekari svašta vadili iz ženskih intimnih delova. Lekar im je rekao da se to često dešava. Kroz šalu im je rekao da svojim pacijentkinjama daje savete da umesto flaša i konzervi koriste krastavac i tikvice, jer su prirodni i ne mogu da eksplodiraju! Kad smo ovo čuli, rekao sam kolegi: „Ajde, idemo odavde, ovaj je još luđi!“ - priča sagovornik.

Tokom ljubavnog zanosa menjali smo poze i počeli smo da eksperimentišemo kao par sa ekrana! U jednom trenutku u igru smo uključili i bočicu dezodoransa. Suprug je u toku zanosa počeo da mi je gura tamo dole, znate. Osećaj je bio lep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo! Osetila sam strahovit bol. Čula sam supruga kako viče: „Da li si dobro? Dezodorans je eksplodirao!” Pokušao je da izvuče ostatke boce, ali je bol bio mnogo jak i počela sam da krvarim. Doveo me je do bolnice, gde sam odmah operisana - tim rečima je povređena žena objasnila kako joj je ljubavna igra umalo došla glave.

Sličnu izjavu je dao i njen suprug, a nalaz lekara se poklapao sa tvrdnjama povređene žene jer su u vagini bili delovi lima.

Utvrđeno je da muž nije hteo da je ubije, a slučaj je zvanično zaveden kao nehat i odmah je zatvoren. Ušao je u anale čudnih eksplozija, na kojima su radili iskusni inspektori Petog odeljenja.

Sestra naseckala kobasicu

Da i muškarci guraju razne stvari gde im nije mesto, govori podatak iz jedne prestoničke bolnice u kojoj je urolog iz analnog otvora muškarca izvukao štap čajne kobasice!- Slučaj se dogodio devedesetih godina, kada su u bolnicu došli muž i žena zahtevajući pomoć. Snuždeni muž je objašnjavao da mu je „u rektumu zapelo nešto što njegova supruga nije mogla da izvadi”- objašnjava sagovornik. Prema njegovim rečima, muž je prvo ispričao da je slučajno seo na čajnu kobasicu, a potom je priznao da mu je „žena to ugurala tokom igrice“.- Lekar je gurnuo ruku i izvukao celu čajnu! Kobasicu je ostavio u lekarskoj sobi da bi sutradan na kolegijumu pokazao svoj „ulov”. Međutim, pred kolegijum je ustanovio da je kobasica nestala. Ubrzo posle toga sestra je unela tanjir sa naseckanom čajnom i on je sve prećutao - ispričao je sagovornik.

Pročitajte još: UŽASAN PRIZOR U BEOGRADU: Pronađeno telo muškarca u lokvi krvi!

#Eksplozija

#Lazarevac

#dezodorans

'