AKTUELNO

Policija na terasi zatekla dva beživotna tela i deset čaura.

Kako se saznaje, M. V. je mladom Mariju Trtiću navodno u telo ispalio sedam hitaca, a dva metka su završila u kući. Nakon što je, kako se sumnja, upucao Marija Trtića, M. V. je sebi prislonio pištolj na slepoočnicu i ubio se. U kući je pored ispražnjenog šaržera, jednog u pištolju, nađen je još jedan okvir pun metaka. Pištolj je, kako su mediji već pisali, M. V. ilegalno posedovao.

Upravo zbog tih pripremljenih metaka, ne može se odbaciti mogućnost da je M.V. planirao da ubije Marka Trtića ukoliko mu ne donese celokupnu sumu koju je navodno trebalo da vrati otac od ubijenog mladića.

- Pored leševa je nađeno 500 evra, i pretpostavka je da je taj novac doneo Trtić da bi vratio deo duga. Po svemu sudeći je M. V. očekivao veću sumu, posebno prema onome što je navodno pisalo u ugovorima o pozajmici, Trtić dugovao 300. 000 evra - priča izvor blizak istrazi.

Ono što je zasad izvesno jeste da je Mario Trtić u sredu oko 11 sati krenuo kod M. V. u kuću. Pretpostavlja se da su se posvađali i da je M. V. oko 13 časova presudio mladiću i sebi jer su stanari te ulice izjavili da su u to vreme "čuli neku pucnjavu", ali su pomislili da deca bacaju petarde. tela u lokvi krvi nađena su tek predveče, nakon što je mladićeva sestra prijavila da joj se on ne javlja na pozive, nakon čega je njegov motor pronađen ispred kuće M. V.

#Policija

#Ubistvo

#dokazi

'