AKTUELNO

Policija je nakon ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića, naoružana dugim cevima blokirala izlaze iz grada u potrazi za automobilom kojim je ubica navodno pobegao.

Nezvanično se saznaje da su pripadnici MUP tragali za automobilom marke Golf 5 ili Golf 6 tamne boje registarskih oznaka BG nepoznat broj koja se završava slovima SM ili MS. Ovo vozilo je navodno pratilo još jedno manje vozilo, tamne boje sa registarskim oznakama iz BiH.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile tokom večeri kada je Ognjanović ubijen, policija je tragala za "Audijem", ali je to verovatno bila dezinformacija.

Podsetimo, Dragoslav Miša Ognjanović (57) je ubijen ispred svog stana u Ulici antifašističke borbe oko 19:30 sati preksinoć na Novom Beogradu. Njegov sin Petar (26) lakše je ranjen u ruku.

Ognjanović je bio jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata krivičara. Njegova karijera bila je ispunjena nizom medijski propraćenih slučajeva, a zastupao je brojne klijente okrivljene za teška krivična dela pred Višim i Specijalnim sudom, među kojima je i vođa "zemunaca" Luka Bojović, kao i pripadnici "škaljarskog klana".

#Dragoslav Ognjanović

#Istraga

#Ubistvo

'