AKTUELNO

Osumnjičenima za krivično delo iznuda u pokušaju određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Dragana Jerinića (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

On se sumnjiči da je zajedno sa Branislavom M. (1982), koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću osamdesetogodišnjeg Milosava Radisavljevića u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon. Radisavljević je, inače, dede Jelene Đoković.

Foto: Glas Zapadne Srbije/Andrijana Srecković

Oni su zatim oštećenog vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće, a od porodice su tražili 2.000.000 evra za otkup.

Foto: Pixabay.com

Osumnjičenima Draganu Jeriniću i Branislavu M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Inače, kako saznajemo, danas uhapšeni Jerinić od ranije je poznat policiji. Ima više od 30 krivičnih prijava za krađe, teške krađe, razbojništva... Osuđen je u više navrata do sada na ukupno 16 i po godina zatvora, a veći deo kazne je već odležao.

Pročitajte još: UHAPŠEN JEDAN OD OTMIČARA DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Evo o kome je reč

Pročitajte još: 'U ŠOKU SMO, NEĆEMO DAVATI IZJAVE' Jelena i Novak Đoković se oglasili nakon što je njen deda pronađen VEZAN U KUKURUZIŠTU!

Pročitajte još: DEDA JELENE ĐOKOVIĆ PRONAĐEN VEZAN U BLIZINI SVOJE KUĆE! (FOTO)

M. Mijatović

#Hapšenje

#Jelena Đoković

#Otmica

'